Om Monello Interiör

Mina uppdrag omfattar inredning av privata hem och kontor, där jag hjälper kunden med att skapa personliga och relevanta miljöer. Det innebär ett helhetstänk med färgsättning, belysning, möblering, textila lösningar såsom gardiner och mattor med mera.

Jag arbetar även med styling av hus och lägenheter inför försäljning och har medverkat till ett flertal framgångsrika affärer.

Jag projektleder även renovering innan inredningen tar fart. Ibland är det inte en ombyggnation som är det egentliga behovet och därför hjälper jag även kunder med organisering av delar av hemmen som känns röriga, vilket inte bara omfattar allmänna ytor, utan även källarförråd, förvaringsutrymmen, garderober, kök och badrum.

Då jag verkligen älskar att skapa vackra miljöer och sedan tidig ålder varit intresserad av inredning, färg och form, är jag också glad över att ha fått genomföra flera stylist-uppdrag för inredningstidningar.

Men i slutänden är det ändå ingenting som går upp mot att dela den glädjen med en nöjd kund, vars hem nu kan tjäna som inspiration till andra som också när en liknande dröm.